Dit is Café Coberco

Bij Café Coberco vind je de dynamische sfeer van een Franse brasserie maar dan in de bijzondere setting van een oude melkfabriek: rauw en industrieel maar ook vriendelijk en toegankelijk. 

Onze chef-kok Arjan en zijn brigade zijn klassiek geschoold en  verrassen je graag met ongecompliceerde, eerlijke smaken die goed samengaan met een heerlijk glas wijn, een glas bier of een alcoholvrij alternatief.

We hebben onze ruimte in de Melkhal zo min mogelijk aangepast. Het is zoals het was; authentiek en vol verhalen, net als onze medewerkers. Bij Café Coberco kun je lekker lang en uitgebreid eten en genieten. Maar je bent ook van harte welkom voor alleen een klein gerechtje met een karafje wijn!  We bieden voor elk wat wils.

Heb je keuzestress en/of een allergie? Overleg dan even met ons. We weten precies wat er in ons eten zit en geven je met plezier advies.

Wil je meer weten over de herkomst van onze producten? Stel gerust je vraag, we vertellen er graag over.

Café Coberco en Harald

De Melkhal was liefde op het eerste gezicht! Ik liep al jaren rond met het plan voor een restaurant in Enschede waar je lekker en eerlijk kunt eten. Zonder poespas en in een authenieke omgeving. De Melkhal is zo’n plek: rauw, industrieel, boordevol historie en onlosmakelijk verbonden aan Enschede. Dit soort plekken vind je in Amsterdam, Rotterdam en Berlijn. En nu ook in Enschede.

Café Coberco is een zaak waar leuke mensen werken en waar leuke gasten komen. Mensen die zichzelf zijn en van lekker, gezond en eerlijk eten houden.